Rama amprenta bebe - mulaj manuta si picior


Pret: 90 RON
(PRV: 130 RON)
Produs in stoc

Livrare GLS: 23 RON (in TOATA tara)


Comanda telefonica (L-V intre orele 9-17):0770-920485
Comanda email:

 

Rama foto care va permite sa pastrati amprenta manutei si piciorului bebelusului dvs. pt totdeauna. Un cadou inedit pentru parinti, bunici, nasi si toti cei apropiati dvs.

Pachetul contine:

  • rama foto tripla (loc pt poza si 2 locuri pt pastrarea mulajului amprenta) realizata din lemn in nuanta lemn natural
  • material special pe care se imprima amprenta piciorului/manutei si care dupa intarire isi pastreaza forma.
  • instructiuni de folosire

Dimensiune spatiu pentru poza si mulaj: 11 cm/16 cm Spatiul mare destinat mulajului precum si cele 2 pachete de pasta de modelaj permit folosirea acestei rame foto cu amprenta si pentru copii nu doar pt bebelusi
Dimensiune rama : 45cm/ 19cm

Realizarea mulajului:

  1. Asezati materialul special (nedesfacut, in ambalajul sau ) intr-un bol cu apa calda (30-40 grade) pentru a inmuia materialul. Daca temperatura camerei este suficient de ridicata acest pas nu mai este necesar.
  2. Scoateti materialul din ambalaj si framantati 5-10 min. Daca nu este suficient de maleabil adaugati cateva picaturi de apa
  3. Asezati materialul in locul prevazut din cadrul ramei. Aplatizati suprafata cu degetele sau cu ajutorul unui sapun.
  4. Asezati manuta copilului (sau piciorul). Apasati manuta in material timp de 20 de secunde. In functie de ce anume doriti sa amprentati va trebui sa aplicati presiunea pe diferite arii. De exemplu, apasati pentru 20 de secunde palma manutei apoi alte 20 de secunde degetele.
  5. Spalati copilul pe maini cu apa si sapun
  6. Lasati mulajul sa se usuce pentru 3 zile.
* Costul de livrare este pentru 1buc produs. Pentru mai multe bucati produs costul de livrare va este comunicat in momentul confirmarii comenzii.
rama foto mulaj amprenta bebe
rama foto mulaj amprenta bebe
Adriana - Bucuresti "Am primit rama si vroiam sa va multumesc pentru promptitudine. Este foarte frumoasa!Va multumesc inca o data."
Acest produs a fost testat in laborator (conform directivei europene EN71 si standardului america ASTM D3421-75) in vederea stabilirii cantitatilor se substante priculoase continute obtinandu-se urmatoarele rezultate.
Nu au fost detectate urme de Plumb, Stibiu , Arsenic, Bariu, Cadmiu, Crom, Mercur si Selenium
Nu au fost detectate urme de coloranti
Nu au fost detectate urme de amine aromatice
Nu au fost detectate urme de ftalati
rama foto amprenta bebe indeplineste standardul european de siguranta?si conformitate?CE (European Conformity)
amprenta bebe cu rama foto indeplineste standardul american de siguranta si conformitate ASTM D3421-75?( American Society for Testing and Materials )
mulaj amprenta manuta bebeindeplineste directiva europeana de securitate pentru produsele destinate copiilor EN71
Rama amprenta bebe - mulaj manuta si picior, amprenta mulaj bebe, amprenta bebe, mulaj bebe, cadou botez, amprenta piciorus, amprenta mana bebe, amintire bebe, amprenta bebe, ghips pt amprenta bebe, chit amprenta bebe, mulaj amprenta bebe, kit mulaj amprenta bebe, tablou mulaj ipsos amprenta bebe, tablou amprenta bebe, set cadou amprenta bebe, rama foto dubla cu ghips pentru amprenta palma, amprenta mulaj cu rama foto, kit amprente bebelusi